Bilverksted Stavanger

Motrum bilverksted  er et bilverksted i Stavanger som tilbyr tjenester knyttet til vedlikehold, reparasjon og service av alle typer kjøretøyer. Vi er medlem av MECA bilverksted-kjeden, og innehar kompentanse til alle typer biler også EL-biler.

Vi er også et sertifisert bilverksted for EL-biler, er det viktig å velge et verksted som har kunnskap, erfaring og sertifisering spesifikt for elbiler. Denne kunnskapen har vi hos oss! Du kan trygt velge oss når du bilen din har behov for et bilverksted i Stavanger

Bestill time på vårt bilverksted i Stavanger her!

Som et bilverksted i Stavanger, kan vi tilby følgende

  • Generell vedlikeholdsservice: Dette inkluderer rutinemessige tjenester som oljeskift, filterbytte, inspeksjon av bremsesystemet, utskifting av tennplugger, kontroll av væsker og mer. Målet er å opprettholde kjøretøyets ytelse og pålitelighet.
  • Reparasjoner: Vi kan utføre reparasjoner på ulike systemer i kjøretøyet, for eksempel motor, drivstoffsystem, eksosanlegg, bremser, elektriske systemer, styring og suspensjon, klimaanlegg, og mer. Dette kan inkludere utskifting av defekte komponenter, reparasjon av feil og feilsøking av problemer.
  • Diagnostikk: Ved hjelp av spesialisert utstyr og kunnskap kan vi diagnostisere og identifisere problemer eller feil i kjøretøyets elektroniske systemer. Dette kan omfatte diagnose av motorstyringssystemer, diagnose av feilkoder og testing av sensorer og aktuatorer.
  • Dekkservice: Vi kan tilby dekkskift, balansering, reparasjon av punkteringer, justering av dekktrykk og tilby salg av nye dekk. Vi kan også hjelpe med valg av riktig dekktype for ulike kjøreforhold.
  • Elektronikk og elektrisk arbeid: Vi kan håndtere reparasjoner og vedlikehold av bilens elektriske systemer, inkludert batteriutskiftning, ladingssystemer, startmotorer, lys, radio og annet elektronisk utstyr.
  • Klimaanleggsservice: Vi kan utføre vedlikehold og reparasjoner på kjøretøyets klimaanlegg, inkludert påfylling av kjølemiddel, reparasjon av lekkasjer, rensing av systemet og kontroll av klimaanleggets funksjonalitet.

Ring oss gjerne for spørsmål, kom innom for en prat eller bestill time ved å klikke her!

Du kan lese mer om å være MECA godkjent elbil-verksted her