Om oss

Motrum Bilverksted er et pålitelig og profesjonelt verksted som er dedikert til å levere førsteklasses bilreparasjon og vedlikeholdstjenester. Vi har et erfarent team av dyktige mekanikere og teknikere som er lidenskapelige opptatt av biler og bilservice. Med en kombinasjon av ekspertise, kvalitet og omsorg tar vi oss av dine bilbehov på en pålitelig og effektiv måte. Vi er idag 3 mekanikere som er klare for å hjelpe deg.

Vi er et fullverdig medlem av MECA bilverksted-kjeden.

Vår visjon er å være det foretrukne valget for bilister når det gjelder alt fra rutinemessige service og vedlikehold til komplekse reparasjoner. Vi har investert i moderne utstyr og verktøy for å sikre at vi kan håndtere en bred rekke bilmerker og modeller. Vårt verksted er utstyrt med den nyeste teknologien, og våre mekanikere holder seg oppdatert på de nyeste trender og metoder innen bilreparasjon og vedlikehold.

Vi er stolte av å tilby en omfattende liste over tjenester, inkludert generell vedlikeholdsservice, oljeskift, dekk- og hjulservice, batteribytte, bremsereparasjon, diagnose og feilsøking, klimaservice, eksosreparasjon og mye mer. Uansett om du har behov for en enkel service eller en kompleks reparasjon, kan du stole på vårt team for å gi deg den beste løsningen til en konkurransedyktig pris.

Ved Motrum Bilverksted er kundetilfredshet vår øverste prioritet. Vi streber etter å gi enestående service og skape langvarige relasjoner med våre kunder. Vårt vennlige og kunnskapsrike personale er alltid klare til å svare på spørsmål, gi råd og veiledning, og sikre at du får den beste opplevelsen hos oss.

Kom innom Motrum Bilverksted i dag, så tar vi oss av dine bilbehov med ekspertise og omsorg.