Bilpleie

Vi har egen klargjøringshall for vask og polering av biler.

Dette har vi lang erfaring med. Du skal være velkommen med bilen til oss og vi vil gjøre den skinnende ren!

Her er noen av de vanlige tjenestene vi utfører når det kommer til bilvask og polering:

  • Utvendig vask: Dette inkluderer rengjøring av kjøretøyets utvendige overflater, som karosseri, vinduer, felger og dekk. Vi for fjernet smuss, støv, insekter og annet skitt.
  • Polering: Polering involverer bruk av poleringsmidler og poleringsverktøy for å fjerne mindre riper, swirls og oksidasjon fra kjøretøyets lakk. Dette gir en glattere og mer glansfull overflate. Dette gjør vi ved hjelp av poleringsmaskiner.
  • Voksing: Voksing er påføring av bilvoks på kjøretøyets lakk for å beskytte og forsegle overflaten. Voks bidrar til å bevare glansen, beskytte mot oksidasjon, solskader og forurensning.
  • Interiørrengjøring: Dette innebærer rengjøring av bilens interiør, inkludert støvsuging av tepper og seter, rengjøring av dashbord, rengjøring av vinduer, rengjøring av setetrekk og rengjøring av dørtrekk.
  • Luktbehandling: Vi kan også tilby luktbehandling for å fjerne ubehagelige lukter fra bilens interiør. Dette kan innebære bruk av luftrensemidler eller ozonbehandling for å nøytralisere lukt.

Ta kontakt idag for spørsmål rundt dette, pris og når vi eventuelt har ledig tid.